aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΜέρτενς: «Δεν περίμεναν πολλοί μία τόσο επιθετική Ιταλία»

Μέρτενς: «Δεν περίμεναν πολλοί μία τόσο επιθετική Ιταλία»

Ο Ντράις Μέρτενς ανυπομονεί περισσότερο για τον μεθαυριανό (2/07) προημιτελικό του Euro 2020 με την Ιταλία, όπου έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός τον περασμένο χρόνο «έσπασε» το ρεκόρ σκοραρίσματος που είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με την φανέλα της Νάπολι κι έχει παίξει με τους περισσότερους Ιταλούς που θα συναντήσει με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Μόναχο.

«Είναι σπέσιαλ να παίξω εναντίον της Ιταλίας, διότι ζω εκεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και γνωρίζω όλους τους παίκτες», τόνισε ο έμπειρος παίκτης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.

Ο ίδιος είναι μεγάλος θαυμαστής της Εθνικής Ιταλίας, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα στο Euro 2020. «Αυτή η γενιά παικτών μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχουν νικήσει μία μεγάλη σειρά αγώνων και δέχονται λίγα γκολ. Έχουν μία καλή μίξη νέων και έμπειρων παικτών», πρόσθεσε ο Μέρτενς και πρόσθεσε:

«Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, έχουν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ όμορφο να τους βλέπεις να παίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ