aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με Βάρντι-Κέιν η Αγγλία

Τζέιμι Βάρντι και Χάρι Κέιν είχαν βάλει με Λέστερ και Τότεναμ 49 γκολ φέτος στην Premier League και προσθέτοντας ακόμα ένα στον φετινό τους λογαριασμό χάρισαν νίκη με 2-1 στην Αγγλία στο πρώτο από τα τρία φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Euro της Γαλλίας (Αυστραλία, Πορτογαλία). Τα Τρία Λιοντάρια έπαιξαν εντός έδρας ματς μακριά από το Wembley για πρώτη φορά μετά το 2007 και ο Ρόι Χόντγκσον άφησε στην άκρη το 4-3-3 για να χωρέσει τους δύο on-fire επιθετικούς.

Μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ ο Κέιν με τελείωμα -από θέση οφσάιντ- στη γωνία μετά την πάσα του Ντέλε Αλι φτάνοντας τα 32 γκολ με κλαμπ και Εθνική, όμως οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 14′ με τον Χακάν Τσαλχάνογλου ύστερα από προσπάθεια του Βολκάν Σεν. Ηταν το πρώτο γκολ των Τούρκων σε βάρος των Αγγλων μετά το 1984 και συνολικά 10 παιχνίδια. Στο 70′ ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε δοκάρι-και-άουτ ο Κέιν, όμως ο επιθετικός της Λέστερ έκανε τη δουλειά για την Αγγλία στο 83′ ύστερα από blackout στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κεφαλιά του Γκάρι Κέιχιλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ