aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΜαντσίνι: «Τα πήγαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε ακόμη ένα γκολ»

Μαντσίνι: «Τα πήγαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε ακόμη ένα γκολ»

Η Ιταλία επικράτησε 1-0 της Ουαλίας και ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την ομάδα του, αν και ανέφερε πως θα μπορούσαν οι Ιταλοί να σκοράρουν ακόμη ένα γκολ.

«Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη ένα γκολ, αλλά οι αντίπαλοι αμύνθηκαν πολύ καλά σε όλο το ματς, είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ. Εμείς τα πήγαμε πολύ καλά από τη μεριά μας», είπε αρχικά.

Για τα 30 σερί ματς χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Πότσο από το 1935-39: «Ο Πότσο ήταν σπουδαίος, κέρδισε τίτλους και εμείς είμαστε μακριά από αυτά ακόμα».

Για το αν μπορεί να ονειρεύεται αυτή η Ιταλία την κατάκτηση του Euro: «Όσες ομάδες περνάνε στον επόμενο γύρο μπορούμε να πούμε πως έχουν πιθανότητες για τον τίτλο. Αν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες; Φυσικά, όλα τα ματς είναι δύσκολα δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις γιατί στο τουρνουά παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και η νίκη δεν είναι σίγουρη», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ