aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΜαντσίνι: «Αξίζαμε να κερδίσουμε, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια»

Μαντσίνι: «Αξίζαμε να κερδίσουμε, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αφού η Ιταλία, κατάφερε να κερδίσει (2-1) το Βέλγιο και να προκριθεί στα ημιτελικά του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει (6/7) την Ισπανία στο Wenmbley.

H Ιταλία νίκησε για 13η συνεχόμενη συνάντηση, για να επεκτείνει το αήττητο ρεκόρ της σε 32 παιχνίδια. «Αξίζαμε να κερδίσουμε. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά στο παιχνίδι», είπε μετά τον χθεσινό προημιτελικό θρίαμβο στο Μόναχο.

«Υποφέραμε μόνο τα τελευταία 10 λεπτά επειδή ήμασταν πολύ κουρασμένοι, είχαμε περάσει πολλά. Αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει μερικά ακόμη γκολ».

Ο Μαντσίνι είπε ότι οι παίκτες του αξίζουν να απολαύσουν τον θρίαμβο προτού σκεφτούν το παιχνίδι της Τρίτης εναντίον τριών φορές πρωταθλητών της Ευρώπης Ισπανία στο Wembley.

«Δεν είχαμε έναν ελάχιστο στόχο, θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, υπάρχουν δύο παιχνίδια που πρέπει να γίνουν, θα δούμε τι θα συμβεί», είπε.

«Η Ισπανία; Ας απολαύσουμε αυτήν τη νίκη, μετά θα το σκεφτούμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πολύ καλοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ