aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΛουίς Ενρίκε: «Με Μοράτα και άλλους 10 κόντρα στην Πολωνία»

Λουίς Ενρίκε: «Με Μοράτα και άλλους 10 κόντρα στην Πολωνία»

Τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Πολωνία, αποκάλυψε σε δηλώσεις ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει ειδική αναφορά στη συμμετοχή του Αλβάρο Μοράτα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Για τον Μοράτα: «Ναι, ο Μοράτα θα παίξει από την αρχή. Θέλω από εκείνον να συνεχίσει να κάνει το ίδιο πράγμα, να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει σε άμυνα και επίθεση. Το Σάββατο θα παίξουμε με τον Μοράτα και δέκα ακόμα παίκτες».

– Για τον Μπουσκέτς: «Είναι σε θέση να πάρει μέρος. Δούλεψε σπίτι του και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί του. Μπόρεσε να γυμναστεί και ήταν σαν να έκανε προπόνηση μαζί μας».

– Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εναντίον της ομάδας του στο ματς με τη Σουηδία: «Εάν βλέπω από τους παίκτες μου ότι δεν προσπαθούν και ότι είναι αδιάφοροι, να αποδοκιμάζουν τον προπονητή. Προφανώς και μπορούμε καλύτερα αλλά είχαν ευκαιρίες οι παίκτες μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ