aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΛουίς Ενρίκε: «Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα»

Λουίς Ενρίκε: «Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα»

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα του και τη βαθμολογεί με 9 μόνο και μόνο επειδή δεν θα παίξει στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής, ενώ “αποθέωσε” τους νεαρούς παίκτες του και τον Πέδρι για το 55/55 στις πάσες του.

Αναλυτικά: «Έχετε παρατηρήσει τι Euro έχει κάνει ένα παιδί 18 χρονών; Δεν έχω ξαναδεί κάποιον σαν τον Πέδρι. Ούτε καν τον Αντρές Ινιέστα. Θα φροντίσουμε τους νεαρούς παίκτες μας. Στην παράταση εκείνοι δεν έβλεπαν την ώρα για τα πέναλτι κι εμείς μπορούσαμε να παίζουμε για μισή ώρα ακόμα.

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτά που δείξαμε. Η εθνική ομάδα ήρθε εδώ για να παίξει το παιχνίδι της. Θα έδινα εξαιρετικό βαθμό σε αυτήν την ομάδα, ίσως λίγο χαμηλότερο, γιατί δεν φτάσαμε στον τελικό. Ένα 9. Ο Ντιέγκο Γιορέντε, που δεν μπορούσε να παίξει, ήταν παρών κάθε μέρα, ο Τιάγκο ή ο Γκαγιά μας βοήθησαν πολύ.

Είδα πολλά θετικά πράγματα, νεαρούς παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά. Δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μου κλαίνε, στο ποδόσφαιρο νικάς και χάνεις. Οι παίκτες είναι στενοχωρημένοι, αλλά πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα. Ο αντίπαλος νίκησε και πρέπει να μάθουμε στα παιδιά ότι, όταν χάνεις, δεν πρέπει να κλαις, αλλά να σηκώνεσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ