aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΚέιν για Έρικσεν: «Είναι ένα καμπανάκι για όλους μας»

Κέιν για Έρικσεν: «Είναι ένα καμπανάκι για όλους μας»

Στην συνέντευξη Τύπου της Αγγλίας για το ματς με την Σκωτία, δημοσιογράφος ρώτησε τον Χάρι Κέιν για ό,τι έγινε με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και τόνισε πως πρέπει να θορυβηθούμε όλοι γιατί δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα στη ζωή.

«Ήταν πολύ σκληρό να παρακολουθείς αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς ο Κρίστιαν είναι ζωντανός και δείχνει να τα πηγαίνει πλέον καλά. Δεν είχα κάποια επαφή μαζί του από εκείνη την ημέρα, αλλά η σύζυγός μου μίλησε με τη σύζυγό του και απ’ ότι έχω καταλάβει όλα πλέον δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Ο Κρίστιαν είναι στις καρδιές όλων μας. Όχι μόνο της δικής μου ομάδας, αλλά όλης της οικογένειας του ποδοσφαίρου.

Είναι ένα “καμπανάκι” για όλους μας, για να συνειδητοποιήσουμε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή. Να μην παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Θέλουμε όλοι μας να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Ελπίζω να τον δω σύντομα από κοντά. Ευελπιστώ να το κάνω μόλις τελειώσει το τουρνουά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ