aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΚέιν: «Είναι μια ευκαιρία για εμάς»

Κέιν: «Είναι μια ευκαιρία για εμάς»

Η τελευταία ευκαιρία για ορισμένους παίκτες της εθνικής Αγγλίας να αγωνιστούν σε μία μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα τους αποτελεί η προοπτική να παίξουν στον τελικό του Euro 2020. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Χάρι Κέιν, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό του για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τη Δανία.

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Δανούς. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι εάν αγωνιστούμε σωστά και παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για τον προσεχή ημιτελικό με αντίπαλο την Δανία», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ της Τότεναμ.

«Πολλοί από εμάς που παίζουμε τώρα δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν αυτό στο Γουέμπλεϊ, σε ένα μεγάλο τουρνουά ξανά. Είναι μια ευκαιρία για εμάς και πρέπει να την πιάσουμε και με τα δύο χέρια. Πρέπει να απολαύσουμε το να είμαστε σε αυτό περιβάλλον. Με τη Γερμανία το γήπεδο λειτούργησε, ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι με τη Δανία», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ