aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Βόρεια Ιρλανδία… άλλαξε στην επανάληψη κι έκανε το 3Χ3!

Η Βόρεια Ιρλανδία… άλλαξε στην επανάληψη κι έκανε το 3Χ3!

Συνεχίζει την… ξέφρενη πορεία της στα φετινά προκριματικά του Euro 2020 η Βόρεια Ιρλανδία, που επικράτησε στο Ταλίν της Εσθονίας με 2-1 και παρέμεινε μόνη, πρώτη και… απόλυτη, με τρεις νίκες μετά από ισάριθμα ματς, στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης!

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με την πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλιεφ. Αυτό ήταν το 25ο γκολ του μέσου της Φλόρα Ταλίν με την εθνική ομάδα, όπου μετράει 113 συμμετοχές!

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 53ο λεπτό, με το σουτ του έξω από την περιοχή να… τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πίκοκ-Φάρελ, ο οποίος είχε νικηθεί και νωρίτερα από την κεφαλιά του Βίμαν στο 38’, αλλά το γκολ είχε ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στην επανάληψη, αλλά και τον Μάικλ Ο’ Νιλ να προχωράει σε όλες τους τις αλλαγές μέχρι το 69ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77’. Με τον Γουάσινγκτον να κάνει μια επέλαση από αριστερά, να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να επιχειρεί το πλασέ -που βρήκε και λίγο πάνω στον Μαγκένις- για το 1-1…

Ενώ η Βόρεια Ιρλανδία έκανε την… ολική επαναφορά, τρία λεπτά μετά, με τον Τζόουνς να σεντράρει από αριστερά και τον Μαγκένις με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης, σημειώνοντας το 2-1 που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη και χάρισε στην ομάδα του μια ακόμα νίκη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Εσθονία-Βόρεια Ιρλανδία 1-2 (25’ Βασίλιεφ – 77’ Γουάσινγκτον, 80’ Μαγκένις)
Λευκορωσία-Γερμανία 21:45
Ρεπό: Ολλανδία

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1. Βόρεια Ιρλανδία 9 (σε 3 αγώνες)
2. Γερμανία 3 (σε 1 αγώνα)
3. Ολλανδία 3 (σε 2 αγώνες)
4. Εσθονία 0 (σε 2 αγώνα)
5. Λευκορωσία 0 (σε 2 αγώνες)

Η επόμενη αγωνιστική (11/06):
Λευκορωσία- Βόρεια Ιρλανδία
Γερμανία-Εσθονία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ