aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ UEFA απειλεί τους Άγγλους να μεταφέρει τον ημιτελικό και τον τελικό στην Ουγγαρία

Η UEFA απειλεί τους Άγγλους να μεταφέρει τον ημιτελικό και τον τελικό στην Ουγγαρία

Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020, ωστόσο μπορεί να έχουμε αλλαγές στην έδρα των ημιτελικών και του τελικού.

Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ, όμως στο παρασκήνιο υπάρχουν έντονες διαβουλεύσεις ανάμεσα στην UEFA και την βρετανική Κυβέρνηση.

Τσεφέριν και Τζόνσον προσπαθούν να βρουν μία λύση στο θέμα των περιορισμών που υπάρχουν κατά του κορονοϊού τόσο για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν για αυτούς του αγώνες από άλλες χώρες, όσο κυρίως για τους περίπου 2.500 επισήμους!

Το δεύτερο είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι. Η UEFA θέλει η βρετανική Κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση σε αυτούς τους 2500 ώστε να μη χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών όπως συμβαίνει σε όσους πηγαίνουν στην Αγγλία.

Φυσικά, αυτό θα αποτελούσε μία πρόκληση τη στιγμή που οι Βρετανοί δεν μπορούν να πάνε διακοπές λόγω και αυτού του μέτρου. Οπότε ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τσεφέριν προσπαθούν να βρουν μία λύση, με τον ισχυρό άνδρα της UEFA να χρησιμοποιεί το ενδεχόμενο μεταφοράς των αγώνων ως μέτρο πίεσης.

Από την άλλη ο πρωθυπουργός της Αγγλίας δε θέλει με τίποτα να δημιουργηθεί πρόβλημα με τους αξιωματούχους της UEFA αφού η Αγγλία είναι υποψήφια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Μένει να δούμε εάν θα βρεθεί κάποια λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Υπενθυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 6 και 7 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 11 του ίδιου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ