aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ μαμά του Ραμπιό την είπε στη μαμά του Εμπαπέ για το χαμένο πέναλτι! (vid)

Η μαμά του Ραμπιό την είπε στη μαμά του Εμπαπέ για το χαμένο πέναλτι! (vid)

Σάλος έχει προκληθεί από τη συμπεριφορά της μητέρας του Αντριέν Ραμπιό, η οποία μετά την ήττα της Γαλλίας (στα πέναλτι) από την Ελβετία, για τη φάση των «16» του EURO 2021, επιτέθηκε στην οικογένεια του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο το οποίο απεικονίζει τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό να επιτίθεται στην οικογένεια του Κιλιάν Εμπαπέ, έπειτα από το χαμένο πέναλτι του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της Εθνικής Γαλλίας από την Ελβετία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Βερονίκ Ραμπιό είχε απαράδεκτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να λέει στους συγγενείς τού Εμπαπέ: «Είναι απαράδεκτο για έναν παίκτη του επιπέδου του, πώς εκτέλεσε το πέναλτι. Ήταν πολύ αδύναμο. Ελπίζω να τον επιπλήξετε».

Επίσης, «την είπε» στους συγγενείς του Πολ Πογκμπά, για τη φάση της ισοφάρισης από την Ελβετία, έπειτα από το λάθος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ