aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ γαλλική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα στο γήπεδο της Λιόν!

Η γαλλική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα στο γήπεδο της Λιόν!

Kατά τη διάρκεια του Euro, οι γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν σε επιφυλακή υπό το φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος. Οι μνήμες απ’ το μακελειό στη Νίκαια ήταν ακόμα νωπές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ισχυρά μέτρα ασφάλειας σ’ όλες τις πόλεις που θα λάμβαναν χώρα αγώνες της διοργάνωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας “Le Progres”, οι γαλλικές αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λιόν, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στις 31 Μαΐου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Γαλλίας συνέλαβε δύο αδέρφια, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα για συμμετοχή στο ISIS.

Ο ένας εκ των δύο είχε πρόσβαση στο “Parc Olympique Lyonnais”, αφού ήταν εργαζόμενος στο γήπεδο, ενώ υπήρχε ακόμα ένας αδερφός, ο οποίος βρισκόταν στη Συρία και είχε σχέση με την οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή τους βρέθηκαν βιβλία ισλαμικής λογοτεχνίας, τηλέφωνα και USB με προπαγανδιστικά βίντεο για το Ισλάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ