aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ εθνική Νορβηγίας κάνει παράπονα για κατασκοπεία Ισπανών δημοσιογράφων από το… βουνό

Η εθνική Νορβηγίας κάνει παράπονα για κατασκοπεία Ισπανών δημοσιογράφων από το… βουνό

Έντονα παράπονα για κατασκοπεία Ισπανών δημοσιογράφων στην προπόνηση της εθνικής Νορβηγίας από το… βουνό δίπλα από το γήπεδο όπου προπονείται, έκαναν οι παίκτες των Σκανδιναβών!

Για την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (25/03) απέναντι στην εθνική Ισπανίας, η Νορβηγία συνεχίζει να γυμνάζεται στο «La Quinta», στη Μαρμπέγια, με τις προπονήσεις να ανοίγουν για τον Τύπο τα πρώτα 15 λεπτά και στη συνέχεια να πραγματοποιούνται με κλειστές πόρτες.

Έτσι, σύμφωνα με την ισπανική «As», η «Movistar Plus» προσπάθησε να πλησιάσει την προπόνηση της Νορβηγίας και να καταγράψει εικόνες από ένα από τα βουνό που περιβάλλουν το χώρο στο «La Quinta» που ωστόσο, δεν δείχνουν σύστημα, ενδεκάδα ή κάποια πληροφορία του προπονητή της Νορβηγίας.

Για το απίθανο αυτό περιστατικό μίλησε και ο Νορβηγός μέσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σάντερ Μπέργκε λέγοντας: «Πιθανώς δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό και είναι απαράδεκτο. Η παρακολούθηση από έξω δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει όταν προσπαθείς να κρατήσεις την προπόνηση κλειστή και να προετοιμαστείς για ένα μεγάλο παιχνίδι. Αλλά ζούμε με αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κρατήσουμε κρυφό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαμαρτυρίες έκανε και ο Μόρτεν Θόρσμπι που αγωνίζεται στην Ουνιόν Βερολίνου: «Έχω πάει στην Ιταλία και είχαμε φρουρούς στους λόφους γύρω μας που μας πρόσεχαν, οπότε ίσως πρέπει να στείλουμε κάποιον από την Ομοσπονδία να κάνει το ίδιο και εδώ, ώστε να μην υπάρχουν Ισπανοί που μας καταγράφουν». Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο διευθυντής ασφαλείας της νορβηγικής ομοσπονδίας, ανακοίνωσε χθες (22/03) ότι θα παρακολουθεί και τα γύρω βουνά του γηπέδου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ