aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση

Η επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 η Δανία επικράτησε 4-1 της Ρωσίας και ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε πως η επίσκεψη του Κρίστιαν Έρικσεν στην προπόνηση της ομάδας τους έδωσε δύναμη για την συνέχεια της διοργάνωσης.

«Ήρθε στην προπόνηση και αυτό βοήθησε πολύ τους παίκτες να ακυρώσουν την τελευταία εικόνα που είχαμε από εκείνον. Παίξαμε ανέμελοι, απελευθερωμένοι και είμαι πολύ υπερήφανος για όλους. Το να δω τον Έρικσεν από κοντά και να διαπιστώσω πως ήταν καλά, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό, που μας επέτρεψε να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ρωσία.

Νομίζω ότι κάποιοι παίκτες του έδωσαν μία πραγματικά δυνατή αγκαλιά. Ήταν όμορφο που τον είδα υγιή και σε καλή διάθεση. Ήρθε όταν ήμασταν στο γήπεδο, ήταν μία μεγάλη στιγμή. Εγώ είχα την τύχη να μπορέσω να τον επισκεφτώ στο νοσοκομείο, όμως για κάποια παιδιά ήταν η πρώτη φορά που τον είδαν μετά από εκείνο το ματς με την Φινλανδία στις 12 Ιουνίου. Όταν τον είδαμε, σταμάτησε αμέσως η προπόνηση και όλοι έτρεξαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν», ανέφερε ο 34χρονος τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ