aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άγνωστη «βασιλική» ιστορία του Ρόμπσον-Κανού

Η άγνωστη «βασιλική» ιστορία του Ρόμπσον-Κανού

Βγαλμένη από παραμύθι με βασιλικά παλάτια και σπουδαίες προσωπικότητες μοιάζει η ιστορία του επιθετικού της Ουαλίας, Χαλ Ρόμπσον-Κανού.

Ο 27χρονος στράικερ που πέτυχε το γκολ της ανατροπής στον προημιτελικό της Ουαλίας με το Βέλγιο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής δίπλα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο Παλάτι της στο Κένσιγκτον.

Ο παππούς του Χαλ, ο Ρεβ Ίαν Λέοναρντ Ρόμπσον ήταν ιερέας στην εκκλησία Σεντ Μέρι Αμποτς που βρισκόταν πολύ κοντά στο παλάτι, με αποτέλεσμα να έχει επαφές με την αριστοκρατία και μεγάλες προσωπικότητες, όπως η πριγκίπισσα Μάργκαρετ, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, ο βασιλιάς Χουσείν της Ιορδανίας, ο τραγουδιστής των Ρόλινγκ Στόουνς Μικ Τζάγκερ και φυσικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο ίδιος ο Ουαλός επιθετικός θυμάται: «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζούσε δίπλα στο παλάτι και ερχόταν αρκετές φορές όταν ήμουν παιδί. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν λίγο μεγαλύτεροι από μένα και δεν είχαμε παίξει ποτέ, αλλά γνώρισα τα παιδιά του Μικ Τζάγκερ, όταν ο παππούς μου βάφτισε την κόρη του Ελίζαμπεθ. Τα παιδιά του Τζάγκερ ήταν κοντά στη δική μου ηλικία και έπαιζα με την κόρες του χωρίς να έχω ιδέα για το ποιος είναι ο πατέρας τους».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Ο Μικ Τζάγκερ ήταν απλώς άλλος ένας ενορίτης. Η εκκλησία είχε προσελκύσει πολλούς ισχυρούς ανθρώπους λόγω της θέσης δίπλα στο παλάτι και όλοι τους γνώριζαν τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να πουν ότι μεγάλωσαν μαζί με διασημότητες, πολιτικούς και ισχυρούς ανθρώπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ