aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΓιουνάιτεντ σε Ράσφορντ: «Ένα σουτ δεν σε χαρακτηρίζει ως παίκτη ή άνθρωπο» (pic)

Γιουνάιτεντ σε Ράσφορντ: «Ένα σουτ δεν σε χαρακτηρίζει ως παίκτη ή άνθρωπο» (pic)

Μοιραίος για την Εθνική Αγγλίας αποδείχτηκε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, λίγο πριν από το τέλος της παράτασης καθώς ήταν ένας από τους παίκτες, που τον προόριζε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ενώ πριν από την εκτέλεση έκανε τα δικά του προκειμένου να ξεγελάσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε στο πλευρό του παίκτη για το χαμένο του πέναλτι. Πιο συγκεκριμένα σε αυτή οι «κόκκινοι διάβολοι» έγραψαν σε αυτή τα εξής: «Ένα σουτ δεν σε χαρακτηρίζει ως παίκτη ή άνθρωπος, Μάρκους. Να το θυμάσαι αυτό… Εμείς ανυπομονούμε να σε υποδεχθούμε ξανά στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ