aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΦοβερή Τσεχία διέλυσε την Πολωνία στο ντεμπούτο του Σάντος!

Φοβερή Τσεχία διέλυσε την Πολωνία στο ντεμπούτο του Σάντος!

Φοβερή και τρομερή Τσεχία διέλυσε την Πολωνία! Το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των φιλοξενούμενων ήταν εφιαλτικό, αφού είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 στο 3’ και εν τέλει να επικρατούν 3-1.

Εξαιρετικό ματς από τον Μπράμπετς του Άρη που ήταν βασικός και αναντικατάστατος, κρατώντας στο… μηδέν τους Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι, ενώ ως αλλαγή για τους ηττημένους πέρασε στο 76ο λεπτό ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της τιμής!

Η βαθμολογία του ομίλου
Τσεχία 3 (3-1)
Μολδαβία 1 (1-1)
Νησιά Φερόε 1 (1-1)
Αλβανία 0 (0-0)
Πολωνία 0 (1-3)

Η 1η αγωνιστική:
Τσεχία-Πολωνία 3-1
(1’ Κρέιτσι, 3’ Κβάντσαρα, 64’ Κούστα – 87’ Σιμάνσκι)
Μολδαβία-Νησιά Φερόε 1-1
(87’ πέν. Νικολαέσκου – 27’ Μίκελσεν)

Η 2η αγωνιστική:
Δευτέρα 27/03
Πολωνία-Αλβανία (21:45)
Μολδαβία-Τσεχία (21:45)

Εκρηκτική εκκίνηση από τους Τσέχους στο παιχνίδι, αφού πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα ο Τσουφάλ έφτιαξε το προβάδισμα του Κρέιτσι. Πριν καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, μάζεψαν και δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα με τον Κβάντσαρα να γράφει το 2-0 μόλις στο 3ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία, δεν απειλούνταν και έκλεισαν το ημίχρονο με το σκορ ως είχε και τον Μπράμπετς να κιτρινίζεται (37’).

Ο Κούστα στο 64ο λεπτό έγραψε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τσεχίας που έκανε… πράματα και θάματα στο χορτάρι, με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να μπαίνει αλλαγή στο 76’ και δώδεκα λεπτά αργότερα μετά το γύρισμα του Σκόρας σκόραρε με κοντινό πλασέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1).

Γλίτωσε το εντός έδρας σοκ η Μολδαβία, η οποία κατάφερε να βρει γκολ στο φινάλε και έμεινε στο 1-1 με τη Νησιά Φερόε. Ο Μίκελσεν στο 27’ είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν φουλ άμυνα στη συνέχεια για να κρατήσει το τρίποντο. Ο Σεργκέι Κλασκένκο έριξε στο ματς τον Στίνα του Πανσερραϊκού στο 73’ για να βοηθήσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του, με τον Νικολαέσκου στο 86ο λεπτό με πέναλτι να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ