aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROEuro 2020: Η UEFA απαγόρευσε τις διαφημιστικές πινακίδες στα χρώματα του ουρανίου τόξου σε Μπακού...

Euro 2020: Η UEFA απαγόρευσε τις διαφημιστικές πινακίδες στα χρώματα του ουρανίου τόξου σε Μπακού και Αγ. Πετρούπολη

Η UEFA αποφάσισε την απαγόρευση τοποθέτησης διαφημιστικών πινακιδών στα χρώματα του ουρανίου τόξου, όπως ανακοίνωσε η Volkswagen, μια εκ των χορηγών του Euro 2020, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευματα του διεθνούς Τύπου ανέφεραν ότι η UEFA είχε απαγορεύση τις σημαίες του ουρανίου τόξου (υπέρ της ΛΟΤΑΚΙ+ κοινότητας) στη Βουδάπεστη, λόγω των περιορισμών των δικαιωμάτων της κοινότητας από τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία το διέψευσε.

Η απαγόρευση υποκινήθηκε από τους Ούγγρους, ωστόσο τοποθετήθηκαν διαφημιστικές πινακίδες στα χρώματα του ουρανίου τόξου, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντδράσεων.

Γι’ αυτό το λόγο η UEFA αποφάσισε να απαγορεύσει και τα διαφημιστικά banner εντός του αγωνιστικού χώρου, στις αναμετρήσεις στους προημιτελικούς, στο Μπακού (Ελβετία – Ισπανία) και την Αγία Πετρούπολη (Βέλγιο – Ιταλία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ