aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROEuro 2020: Διαιτητής του τελικού ο Μπιόρν Κάιπερς

Euro 2020: Διαιτητής του τελικού ο Μπιόρν Κάιπερς

Ο Μπιόρν Κάιπερς ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον τελικό του Euro 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γούεμπλεϊ την Κυριακή (11/07, 22:00).

Ο Ολλανδός ρέφερι έχει σφυρίξει τέσσερις τελικούς κύριων διοργανώσεων της UEFA και συγκεκριμένα δύο τελικούς Europa League (2013, 2018) έναν Champions League (2014) και ένα ευρωπαϊκό Super Cup (2011).

Στο VAR ορίστηκε ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ, ενώ βοηθοί του Κάιπερς θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Ζίνστρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Ντελ Θέρο.

Ο Κάιπερς είχε οριστεί σε τρία παιχνίδια για το Euro 2020, εκ των οποίων τα δύο για τη φάση των ομίλων. Συγκεκριμένα σφύριξε το παιχνίδι του Βελγίου με τη Δανία (2-1) και της Ισπανίας με τη Σλοβακία (5-0).

Στα νοκ άουτ ορίστηκε στην αναμέτρηση της Δανίας με την Τσεχία για την προημιτελική φάση, ενώ ήταν τέταρτος διαιτητής, στη νίκη της Αγγλίας με την Κροατία (1-0) για τη φάση των ομίλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ