aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROEuro 2020: Μπύρες χωρίς αλκοόλ στις συνεντεύξεις Τύπου μπροστά από τους μουσουλμάνους παίκτες!

Euro 2020: Μπύρες χωρίς αλκοόλ στις συνεντεύξεις Τύπου μπροστά από τους μουσουλμάνους παίκτες!

Η κίνηση του Πολ Πογκμπά να απομακρύνει το μπουκάλι μπύρας στη συνέντευξη τύπου, καθώς είναι ζήτημα θρησκείας, οδηγεί την UEFA να τοποθετεί μπύρες χωρίς αλκοόλ μπροστά από τους μουσουλμάνους.

Η κίνηση που είχε κάνει ο Πολ Πογκμπά στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία για τον 6ο όμιλο του Euro 2020, είχε γίνει viral στα social media. Ακολουθώντας εκείνο που είχε κάνει νωρίτερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Coca Cola, οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι απλά ο Γάλλος σούπερ σταρ ήθελε να πράξει το ίδιο ενάντια στους χορηγούς. Στην πραγματικότητα όμως το πρόβλημα του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν θρησκευτικό.

Ο Πογκμπά πήρε από μπροστά τους τις μπύρες ενός μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, καθώς δεν επιτρέπεται ως μουσουλμάνος να πίνει αλκοόλ και φυσικά ούτε και να το διαφημίζει. Εγινε μεγάλη κουβέντα για το ποια θα έπρεπε να είναι η θέση της UEFA και τώρα αποφασίστηκα να υπάρξει μία γραμμή από τους διοργανωτές. Σύμφωνα με την “L’Equipe”, θα υπάρχει μέριμνα ώστε μπροστά στους μουσουλμάνους παίκτες να τοποθετείται μπύρα χωρίς αλκοόλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ