aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕθνική Ισπανίας: Δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γκάβι στη διακοπή

Εθνική Ισπανίας: Δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γκάβι στη διακοπή

Δυσαρεστημένη με την συμπεριφορά του Γκάβι στην διακοπή για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024 είναι η ομοσπονδία της εθνικής Ισπανίας.

Το κλίμα στη «φούρια ρόχα» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό το τελευταίο διάστημα, αφού μετά τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από φάση των «16», ήρθε και η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σκωτία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος .

Ωστόσο, εκτός της προβληματικής αγωνιστικής εικόνας, ζητήματα φαίνεται να προκύπτουν και εντός της ομάδας και συγκεκριμένα με τις πράξεις του Γκάβι στη τελευταία συγκέντρωση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Relevo», το κύριο θέμα αναφέρεται ότι είναι μια συνάντηση με φίλαθλους της Ισπανίας για αυτόγραφα στη Μάλαγα, στην οποία ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε να παραβρεθεί.

Φαίνεται να εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο και έκανε παράπονα για πονοκεφάλους ζητώντας να αντικατασταθεί. Εν τέλει, δεν μπορούσε να λείψει λόγω συμφωνίας και παρευρέθηκε κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ