aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕθνική Γαλλίας: Χωρίς Λακαζέτ αλλά με Ενκουνκού, Ντεμπελέ η αποστολή για Ελλάδα!

Εθνική Γαλλίας: Χωρίς Λακαζέτ αλλά με Ενκουνκού, Ντεμπελέ η αποστολή για Ελλάδα!

Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής Γαλλίας ενόψει των ερχόμενων παιχνιδιών των προκριματικών του Euro με αντιπάλους το Γιβραλτάρ και την Ελλάδα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Λακαζέτ, ο οποίος έχει να κληθεί από το 2017 και παρότι φέτος έκανε εκπληκτική σεζόν με τη Λιόν σκοράροντας 27 γκολ, ένα λιγότερο από τον πρώτο σκόρερ της Ligue 1, Εμπαπέ.

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση. Δεν πρόκειται να βάλω τρεις ή τέσσερις στην ίδια θέση. Συνεχίζουμε να τον παρακολουθούμε. Ο Κόλο Μουανί και ο Ζιρού είναι οι δύο που βρίσκονται σε αυτή τη θέση», ανέφερε σχετικά για τον Λακαζέτ ο Ντεσάν.

Την ίδια ώρα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Ενκουνκού, Μεντί και Ντεμπελέ, ενώ εκτός έμειναν και οι Πογκμπά, Καντέ, Σαλιμπά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ