aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕπικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για το ζευγάρωμα Αγγλίας – Γερμανίας (pic)

Επικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για το ζευγάρωμα Αγγλίας – Γερμανίας (pic)

Με έναν τρομερό τίτλο κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης (24/6) η εφημερίδα Daily Mail, με αφορμή την κόντρα της Αγγλίας με την Γερμανία στην φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Την Γερμανία θα βρει στον δρόμο της η Αγγλία, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Euro.

Τα «πάντσερ» του Γιοάκιμ Λεβ αναδείχτηκαν ισόπαλα με σκορ 2-2 απέναντι στην Ουγγαρία, στον αγώνα για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Το αποτέλεσμα αυτό είχε σαν συνέπεια, η Γερμανία να τερματίσει δεύτερη πίσω από την Γαλλία και να διασταυρωθεί με τα «τρία λιοντάρια».

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα ζευγάρια, που έχει μεγάλη ιστορία, καθώς επίσης και αρκετές απογοητεύσεις για τους Άγγλους . Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail κυκλοφόρησε την Πέμπτη (24/6), με ένα εξώφυλλο, το οποίο έχει να κάνει με το ματς αυτό και με τίτλο: «Όχι, όχι πάλι οι Γερμανοί»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ