aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕισβολή οπαδού στην προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας

Εισβολή οπαδού στην προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας

Η πρώτη συγκέντρωση των «Λιονταριών» σημαδεύτηκε από την είσοδο (!) οπαδού στο προπονητικό κέντρο ο οποίος σκόραρε και έφυγε ανενόχλητος.

Κάπως πιο ήσυχα περίμεναν τόσο οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας όσο και ο Ρόι Χόντγκσον να εξελιχθεί η πρώτη σύναξη της ομάδας για την προετοιμασίας της εν όψει του Euro 2016. Κατά την διάρκεια της παρθενικής της προπόνησης, κι ενώ οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε ολιγόλεπτο διάλειμμα, ένας νεαρός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε δύο σουτ (σε άδειο τέρμα) πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ και αποχώρησε, έτσι απλά.

Δεν ήταν και ό,τι πιο κολακευτικό μπορούσε να συμβεί στους ανθρώπους της ασφάλειας του St George’s Park, καθώς το περιστατικό με το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί στο Ολντ Τράφορντ πριν λίγες μέρες, είναι ακόμα φρέσκο στην μνήμη όλων.

Η αγγλική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα αργότερα με την οποία ενημέρωσε πως: «Το εν λόγω άτομο είναι γιος μέλους του Wembley Club, ο οποίος για να μπει συμπλήρωσε την ανάλογη φόρμα αίτησης», διευκρινίζοντας πως έχει στην κατοχή της όλα τα στοιχεία του και πως θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα εν ευθέτω χρόνο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ