aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν φρενάρει και κλειδώνει την πρωτιά η Ιταλία

Δεν φρενάρει και κλειδώνει την πρωτιά η Ιταλία

Από την κλήρωση των προκριματικών ήταν δεδομένο ότι η Ιταλία ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου της Ελλάδας και το αποδεικνύει σε κάθε ματς. Ακόμα και σε μια βραδιά που δεν έχει βγάλει μάτια, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πέρασε από το Γιερεβάν επικρατώντας με 3-1 της Αρμενίας.

Η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και χρειάστηκε μια… τραβηγμένη αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καραπετιάν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να φτάσει στην ανατροπή και την πέμπτη σερί νίκη στον όμιλο.

Οι Αρμένιοι, κατάφεραν στο 11ο λεπτό να πάρουν το προβάδισμα με τον Καραπετιάν, ενώ η απάντηση ήρθε στο 28’ από την ομάδα του Μαντσίνι, όταν ο Έμερσον βρήκε τον Μπελότι στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με τον επιθετικό της Τορίνο να τελειώνει ιδανικά για το 1-1.

Στην επανάληψη, οι Ιταλοί με αριθμητικό πλεονέκτημα είχαν τον έλεγχο, έκλεισαν την Αρμενία στο μισό γήπεδο και με τον Πελεγκρίνι στο 77’ έκαναν το 2-1. Ο Μπελότι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, τρία λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής 

Αρμενία – Ιταλία 1-2
(11’ Καραπετιάν – 28’, 80’ Μπελότι, 77’ Πελεγκρίνι)
Βοσνία – Λιχτενστάιν (21.45)
Φινλανδία – Ελλάδα

Βαθμολογία

Ιταλία 15
Φινλανδία 9
Αρμενία 6
Ελλάδα 4
Βοσνία 4
Λιχτενστάιν 0

Η επόμενη αγωνιστική 8/9

Λιχτενστάιν-Ελλάδα
Φινλανδία – Ιταλία
Αρμενία – Βοσνία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ