aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΧίτσφελντ για Λεβ: «Καλύτερα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση»

Χίτσφελντ για Λεβ: «Καλύτερα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση»

Ο πρώην τεχνικός των Ντόρτμουντ και Μπάγερν, Ότμαρ Χίτσφελντ, έστειλε στην προπονητική… σύνταξη τον Γιόακιμ Λεβ, τονίζοντας ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνει σχολιαστής στη γερμανική τηλεόραση.

Η εθνική Γερμανίας απέτυχε στο Euro και η περιπέτειά της σταμάτησε στους 16 του τουρνουά, στο «κύκνειο άσμα» του Γιόαχιμ Λεβ στον πάγκο της Μάνσαφτ. O 61χρονος αποτελεί παρελθόν από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή μετά από 15 χρόνια – η αποχώρησή του είχε ανακοινωθεί μήνες νωρίτερα – καθώς τον αντικαθιστά ο Χάνζι Φλικ.

Ο Λεβ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο ο Ότμαρ Χίτσφελντ τον στέλνει στην… προπονητική σύνταξη. Ο 72χρονος πρώην προπονητής των Ααράου, Γκρασχόπερς, Ντόρτμουντ, Μπάγερν και εθνικής Ελβετίας τον συμβούλεψε μέσω της συνέντευξης του στο Sportbuzzer ν’ ακολουθήσει την καριέρα του σχολιαστή τηλεοπτικών εκπομπών.

«Δεν ξέρω να θα ήταν καλό για εκείνον να μπει στη ρουτίνα μιας ομάδας με 60 ματς τη σεζόν, αυτό προϋποθέτει υπερβολικό άγχος. Η Ισπανία, η Ιταλία και η Αγγλία δεν του ταιριάζουν. Θα τον συμβούλευα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά για εκείνον», υποστήριξε ο Χίτσφελντ, ο οποίος έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τρία Κύπελλα, δύο Super Cup, τέσσερα League Cup, δύο Champions League, ένα Διηπειρωτικό, δύο πρωταθλήματα Ελβετίας, τρία Κύπελλα, ένα Super Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ