aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΧαστούκι για Γερμανία, άρεσε η... διαφορετική Ισπανία (video)

Χαστούκι για Γερμανία, άρεσε η… διαφορετική Ισπανία (video)

Με πολύ νέο αίμα και χωρίς αρκετούς «βασικούς», η Ισπανία επικράτησε 3-1 της Βοσνίας σε φιλικό ενόψει Euro. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Σπάχιτς που αποβλήθηκε για αντιαθλητικά χτυπήματα εκτός φάσης!

Ορεξάτη έδειξε η αλλαγμένη Ισπανία σε φιλικό προετοιμασίας για το Euro που πλησιάζει.

Χωρίς να έχουν ενσωματωθεί οι παίκτες της Ρεάλ και με αρκετούς της Μπαρτσελόνα να μην αγωνίζονται, οι πρωταθλητές Ευρώπης έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με το… νέο αίμα της ομάδας να μπαίνει μπαμ-μπαμ στο κλίμα.

Στο 11′ και στο 18′ ο επιθετικός της Θέλτα, Νολίτο βρήκε δις δίχτυα και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φούριας ρόχας. Ο Σπάχιτς μείωσε στο 29′, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, όταν σε μια μίνι σύρραξη, άρχισε τα αντιαθλητικά χτυπήματα (σε φιλικό μάλιστα!) και αποβλήθηκε.

Στις καθυστερήσεις, ήρθε ο Πέδρο να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την Ισπανία του Ντελ Μπόσκε, που θέλει στα γήπεδα της Γαλλίας να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Ισπανία (4-1-4-1): Ασένχο, Μπεγερίν, Σαν Χοσέ (83′ Φορνάλς), Μπάρτρα, Αθπιλικουέτα, Μπρούνο, Σίλβα (46′ Σουάρεθ), Φάμπρεγας (60′ Γιορέντε), Ασένσιο (60′ Γουίλιαμς), Νολίτο (60′ Οϊαρθάμπαλ), Αντούριθ (46′ Πέδρο)

Βοσνία Ερζεγοβίνη (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς, Βράνιες (90′ Μεμίσεβιτς), Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χάτζιτς (67′ Μεντούνιανιν), Βίστσα (46′ Χαΐροβιτς), Μπέσιτς, Χότζιτς (57′ Ντούλιεβιτς), Τζέκο (22′ Τζούριτς, 78′ Γκράχοβατς)

Οι ρεζέρβες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας δείχνουν να έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν τους βασικούς συναδέλφους τους, μετά από την ήττα 3-1 από τη Σλοβακία στο Άουγκσμπουργκ, στο πλαίσιο φιλικού προετοιμασίας των δύο χωρών ενόψει Euro 2016.

Ο Γιόαχιμ Λεβ έδωσε ντεμπούτο στους Μπερντ Λένο (τέρμα) και Τζόσουα Κίμιχ (παρότι μέσος, χρησιμοποιήθηκε σε άμυνα τριών όπως στην Μπάγερν), με τον Σάμι Κεντίρα να επιστρέφει στην εθνική ως αρχηγός, λόγω του τραυματισμού του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Ο Μάριο Γκόμεθ σκόραρε για 27η φορά για λογαριασμό της “νάτσιοναλμανσαφτ”, ωστόσο ακολούθησαν μισές ευκαιρίες και… τιμωρία. Οι παίκτες του Γιαν Κόζακ, με πιο ορθολογικό παιχνίδι και σύστημα από το 3-5-1-1 των Γερμανών, σημείωσαν δύο απανωτά γκολ με τους Μάρεκ Χάμσικ και Μίχαλ Ντούρις πριν από τη λήξη του 1ου μέρους.

Ακολούθησε και κανονική… καταιγίδα, η οποία κράτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια για 40 λεπτά και όταν επέστρεψαν, ο Γιουράι Κούτσκα έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν έφεραν πολλά αποτελέσματα, με τους Γιούλιαν Μπραντ και Γιούλιαν Βάιγκλ απλώς να γίνονται ακόμα δύο νέοι παίκτες με διεθνή συμμετοχη΄.

Γερμανία (3-5-1-1): Λένο (46′ Τερ Στέγκεν), Κίμιχ (75′ Σίρλε), Μπόατενγκ (64′ Χέβεντες), Ρίντιγκερ, Ρούντι, Γκέτσε, Κεντίρα (46′ Βάιγκλ), Ντράξλερ, Χέκτορ, Σανέ, Γκόμεθ (46′ Μπραντ)

Σλοβακία (4-2-3-1): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκέρτελ, Ντούριτσα, Σβέντο, Χροσόβσκι (78′ Σκρίνιαρ), Κούτσκα (81′ Πετσόβσκι), Ντούρις (68′ Σέστακ), Χάμσικ (85′ Γκρέγκους), Βάις, Ντούντα (61′ Στοχ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ