aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΜπονούτσι: «Δεν φοβόμαστε ούτε τη διαιτησία, ούτε το Γουέμπλεϊ»

Μπονούτσι: «Δεν φοβόμαστε ούτε τη διαιτησία, ούτε το Γουέμπλεϊ»

Η εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αγγλίας (11/7, 22:00) στον τελικό του Euro και ο Λεονάρντο Μπονούτσι ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ότι ούτε το Γουέμπλεϊ – στο οποίο στάθηκε ο Τζόρτζιο Κιελίνι στις δηλώσεις του – ούτε η διαιτησία φοβίζουν τη Σκουάντρα Ατζούρα στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.

«Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι σημαντική, θα έρθει μετά από δύσκολα χρόνια και θ’ αποτελέσει ένεση ενθουσιασμοί για τον ιταλικό λαό στις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Ο διαιτητής ή το Γουέμπλεϊ; Δεν φοβόμαστε τίποτα. Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να παίξουμε καλά και να το διασκεδάσουμε.

Η Αγγλία για μένα ήταν πάντα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, οι επιθετικοί της χρειάζονται προσοχή, είναι από τους πιο δυνατούς στον κόσμο. Αλλά και η άμυνά της έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Μαγκουάιρ και ο Στόουνς», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα, την κριτική και τις απειλές που δέχεται: «Είναι δυνατός χαρακτήρας και θα ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία. Ανυπομονώ να τον δω στο Τορίνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ