aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO«Μπαμ» με Τόρες, Ντιέγκο Κόστα, Μάτα και Καθόρλα!

«Μπαμ» με Τόρες, Ντιέγκο Κόστα, Μάτα και Καθόρλα!

Πολλές και άκρως… ηχηρές εκπλήξεις περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Euro της Γαλλίας.

Ντιέγκο Κόστα, Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα και Σάντι Καθόρλα δεν συμπεριλαμβάνονται στην 25άδα που ανακοίνωσε ο Βιθέντε δελ Μπόσκε. Αντιθέτως στην προεπιλογή βρίσκονται ο Σαούλ και ο Λούκας Βάσκεθ.

Η αποστολή των Ισπανών, οι οποίοι θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τη Βοσνία (29/5), την Νότιο Κορέα (1/6) και τη Γεωργία (7/6), αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Πόρτο), Δε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουναφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πικέ, Μπαρτρά, Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Μέσοι: Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μπρούνο (Βιγιαρεάλ), Κόκε, Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο (Μπάγερν Μονάχου), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Βάσκεθ, Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπουσκέτς, Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπεργκας (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νολίτο (Θέλτα), Πέδρο (Τσέλσι), Μοράτα (Γιουβέντους), Αντούριθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ