aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΑγωνία στην Ολλανδία για τον τραυματισμό του Ντε Λιχτ

Αγωνία στην Ολλανδία για τον τραυματισμό του Ντε Λιχτ

Συναγερμός χτύπησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην προπόνηση της Ολλανδίας, με τον Ματάις Ντε Λιχτ να αναγκάζεται να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωσή της λόγω τραυματισμού.

Ο στόπερ της Γιουβέντους ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και προτίμησε να μην ζορίσει το σώμα του για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (7/6) θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα καθώς θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το σίγουρο είναι πως θα απουσιάσει από το κυριακάτικο φιλικό απέναντι των οράνιε στην Γεωργία, με τους συμπατριώτες του να απεύχονται φυσικά να έχει κάτι το σοβαρό από τη στιγμή που έχουν ήδη μία σοβαρή απώλεια στο κέντρο της άμυνας ενόψει της έναρξης του Euro 2020: αυτή του ηγέτη Φαν Ντάικ.

“Από το Σάββατο είχε κάποιες ενοχλήσεις, σταμάτησε για να μην πάρει κάποιο ρίσκο και το ίδιο θέλαμε και εμείς ενόψει του αγώνα με την Γεωργία”, τόνισε από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φρανκ Ντε Μπουρ, που ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το φρέσκο πρόβλημα που προέκυψε στην ομάδα του με τον τραυματισμό του Ντε Λιχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ