aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕτοιμάζει «βόμβα» με Λεβαντόφσκι η Τσέλσι

Ετοιμάζει «βόμβα» με Λεβαντόφσκι η Τσέλσι

Δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο, η υπόθεση απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Τσέλσι, καθώς η Ντόρτμουντ δηλώνει ανένδοτη στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Νορβηγού επιθετικού από τις τάξεις της.

Αυτό έχει σαν συνέπεια η ομάδα του Λονδίνου, να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις παικτών, με στόχο την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μία εξ αυτών σύμφωνα με την «Sun» είναι κι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αγγλικό ΜΜΕ , οι «μπλε» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι έχει ήδη ρίξει τα δεδομένα της περίπτωσης του Λεβαντόφσκι στο τραπέζι και έχει ήδη έτοιμα για την απόκτηση του 50 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα στείλει στην Μπάγερν σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ