aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕτοιμάζει προσφορά 150.000.000 στην Παρί για Εμπαπέ

Ετοιμάζει προσφορά 150.000.000 στην Παρί για Εμπαπέ

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν κάθε άλλο παρά βέβαια θα πρέπει να θεωρείται. Μπορεί η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Πόλη του Φωτός να γέμισε ελπίδες για παραμονή του Γάλλου στο Παρίσι, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί ακόμα την πρόταση του συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 21χρονος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ντυθεί στα «λευκά» και να μετακομίσει στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να είναι έτοιμη να τον διεκδικήσει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Parisien», οι μερένγκες αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 117 εκατ. ευρώ στους Παριζιάνους, προκειμένου να αποκτήσουν φέτος τον Εμπαπέ.

Μάλιστα, η προσφορά αυτή μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 150 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που ο ισπανικός σύλλογος πουλήσει τελικά τον Μάρτιν Έντεγκαρντ στην Άρσεναλ, τον οποίο και κοστολογεί περίπου στα 40 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του τη Δευτέρα (16/8) και να βάλει ένα τέλος στο μυστήριο για το μέλλον του. Αυτό έχει προκαλέσει και τις αντιδράσεις κάποιων φίλων της Παρί, οι οποίοι στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (4-2), τη στιγμή που ο 21χρονος σταρ παρουσιάστηκε για την ενδεκάδα του αγώνα και ακούστηκε το όνομά του άρχισαν να τον γιουχάρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ