aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΕθνική Αγγλίας: Ο Κέιν θα φορέσει περιβραχιόνιο με ουράνιο τόξο, ακόμα και αν υπάρξουν κυρώσεις

Εθνική Αγγλίας: Ο Κέιν θα φορέσει περιβραχιόνιο με ουράνιο τόξο, ακόμα και αν υπάρξουν κυρώσεις

Ο Χάρι Κέιν θα φορέσει περιβραχιόνιο με ουράνιο τόξο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σε μία πρωτοβουλία των Άγγλων κατά των διακρίσεων, αλλά και για την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Μάλιστα, ο στράικερ της Τότεναμ θα το έχει στον βραχίονά του, ακόμα κι αν υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις από τη FIFA, η οποία αναμένεται να πάρει άμεσα θέση επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ήδη αποφασίσει από τον Σεπτέμβριο πως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θα φοράει το εν λόγω περιβραχιόνιο.

Από την άλλη, η FIFA είχε αποφασίσει πως θα επιβάλλει πρόστιμο σε όποια ομάδα προβεί στην ίδια ενέργεια, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην επισημοποίησή της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος, δήλωσε σύμφωνος με την απόφαση της FA: «Οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να μιλήσουν για αυτά τα θέματα και να τα βάλουν στο τραπέζι, καθώς αυτό που ζητάμε είναι μια αλλαγή σε μια χώρα που σεβόμαστε. Έχουμε σημειώσει πρόοδο, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το ελέγξουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ