Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈριξε άκυρο στον Κριστιάνο και η Παρί

Έριξε άκυρο στον Κριστιάνο και η Παρί

Το μήνυμα του Έρικ τεν Χαχ ήταν ξεκάθαρο: “Ο Κριστιάνο δεν πωλείται”. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο Πορτογάλος σταρ είναι ικανοποιημένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αναζητά άλλες προτάσεις και ομάδες.

Ανάμεσα στους συλλόγους που ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον 37χρονο ήταν και η Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με τον νέο αθλητικό σύμβουλο των Παριζιάνων, Λούις Κάμπος και τον πρόεδρο της ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με το ESPN ωστόσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας φαίνεται να απέρριψαν την πρόταση του Πορτογάλου μάνατζερ, για τον λόγο ότι δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στην ομάδα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ