aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Έρχεται πρόταση από Αγγλία για Μπερμπάτοφ»

«Έρχεται πρόταση από Αγγλία για Μπερμπάτοφ»

Σενάρια για πιθανή επιστροφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναπτύσσονται στη Βουλγαρία με την ιστοσελίδα blitz.bg να υποστηρίζει πως παραμονές του Πάσχα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε κάποιες πρώτες επαφές με αγγλικό σύλλογο, πιθανότατα από ομάδα που διεκδικεί την άνοδό της από την Championship (μία εκ των Μίντλεσμπρο, Μπέρνλι, Μπράιτον).

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Βούλγαροι, μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον επιθετικό του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, αν πάνε όλα καλά και σφραγίσει την άνοδό της στην Premier League.

Η Άστον Βίλα πάντως ήταν η ομάδα που ήθελε τον Μπερμπάτοφ το περσινό καλοκαίρι όταν είχε μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, αλλά τελικά ο Βούλγαρος φορ αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με τα όσα τονίζουν στη χώρα του, είχε συζήτηση και με τον συμπατριώτη του, Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει μία συγκλονιστική επιστροφή στην ενεργό δράση έπειτα από τη νικηφόρα μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία. Εκεί φαίνεται να συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί την επόμενη σεζόν στην Άστον Βίλα, η οποία θα διεκδικήσει την επάνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το βουλγαρικό δημοσίευμα καταλήγει επισημαίνοντας πως ο Μπερμπάτοφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πως ο Βούλγαρος άσος δεν έχει αποφασίσει ακόμα 100% για το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή θα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ