aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Έψησε» τον Τόρες να πάει στην Άστον Βίλα ο Έμερι

«Έψησε» τον Τόρες να πάει στην Άστον Βίλα ο Έμερι

Το… πράσινο φως από τον Πάου Τόρες για να προχωρήσει στην απόκτηση του από την Βιγιαρεάλ φέρεται να πήρε ο Ουνάι Έμερι, που «ψάχνεται» για την ενίσχυση των μετόπισθεν της Άστον Βίλα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο η παρουσία του συμπατριώτη του και πρώην τεχνικού του στο «κίτρινο υποβρύχιο», έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει η αγγλική ομάδα το προβάδισμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό, ωστόσο, που η διοίκηση της Άστον Βίλα είναι έτοιμη να δαπανήσει για να τον εντάξει στο ρόστερ της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Έτσι, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ θα ικανοποιήσει και τις οικονομικές απαιτήσεις του 25χρονου διεθνή στόπερ και θα τον κάνει δικό του με ένα πολυετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ