aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕπιβεβαίωση από τον πατέρα του Μέσι: «Υπογράφει σήμερα στην Παρί» - Αναχώρησε για Παρίσι

Επιβεβαίωση από τον πατέρα του Μέσι: «Υπογράφει σήμερα στην Παρί» – Αναχώρησε για Παρίσι

Κάνει δικό της τον Μέσι η Παρί! Θέμα χρόνου είναι πλέον να ενεργοποιηθεί η «βόμβα» με τη μετακίνηση του Αργεντινού σούπερ σταρ στον γαλλικό σύλλογο, με τον πατέρα του να επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της «Equipe».

Η έγκυρη εφημερίδα έκανε γνωστό μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία, η οποία θα σφραγιστεί άμεσα. «Ο Λίο θα υπογράψει σήμερα στην Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε στο κανάλι «Sexta» ο Χόρχε Μέσι, ο οποίος εκπροσωπεί τον 34χρονο άσο. Ο Μέσι, συνοδεία αναχώρησε με… κομβόι για το αεροδρόμιο και το απόγευμα αναμένεται να βρίσκεται στην Γαλλική πρωτεύουσα για να κλείσει και τυπικά το «deal» με τους Παριζιάνους.

Λίγο μετά ο Μέσι εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με προορισμό το Παρίσι ώστε να διευθετηθούν τα τυπικά της υπόθεσης.

Συνεπώς, μπαίνουν τέλος στο σενάριο για παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, καθώς έπεσαν στο κενό οι ύστατες προσπάθειες από τα στελέχη των Καταλανανών.

Το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών, ενώ θα είναι διάρκειας δύο ετών και οι απολαβές του υπολογίζονται στα 35 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ