aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπιστρέφει στην Ατλέτικο Παραναένσε μετά από 17 χρόνια ο Φερναντίνιο

Επιστρέφει στην Ατλέτικο Παραναένσε μετά από 17 χρόνια ο Φερναντίνιο

Δεν θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Φερναντίνιο, παρά το γεγονός πως έχει βρει ξανά θέση στην αρχική ενδεκάδα των «πολιτών», με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον επιλέγει, με άμεση συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί. Ποια είναι η ομάδα που θα τον εντάξει στο ρόστερ της; Η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία αποτέλεσε και τον τελευταίο σύλλογο του ποδοσφαιριστή, προτού αποχωρήσει από την γενέτειρά του για να μετακομίσει στην Ευρώπη και την Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ο Φερναντίνιο αγωνίστηκε με τα χρώματά της μέχρι και το 2005 και 17 χρόνια μετά, μοιάζει να επιστρέφει στην χώρα του, για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Παραναένσε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ