aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕνεργοποιεί τη ρήτρα του Κουτίνιο η Άστον Βίλα και δίνει οικονομική… ανάσα στη Μπαρτσελόνα

Ενεργοποιεί τη ρήτρα του Κουτίνιο η Άστον Βίλα και δίνει οικονομική… ανάσα στη Μπαρτσελόνα

Η φυγή του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ με προορισμό τη Μπαρτσελόνα, μόνο θετικά δεν εξελίχθηκε για τον ίδιο. Μετά από ένα τεράστιο διάστημα αμφισβήτησης, ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του στην Άστον Βίλα.

Ο απολογισμός του 29χρονου μεσοεπιθετικού είναι τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να έχει κάνει τους «χωριάτες» να ετοιμάζουν την ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του.

Συγκεκριμένα, αυτή αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ, με τον Στίβεν Τζέραρντ να έχει εισηγηθεί θετικά σε αυτή τη «βόμβα» της Άστον Βίλα. Παράλληλα, σύμφωνα με τη «Sport», η πώληση του Βραζιλιάνου άσου δίνει μεγάλη οικονομική… ανάσα στη Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θα βάλει το ποσό με το οποίο τον αγόρασε αλλά θα προσθέσει κάτι αξιόλογο για την προσφορά του διεθνή άσου.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο αγγλικός σύλλογος έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και αναμένεται στις επόμενες μέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ