aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ενδιαφέρουσα επιλογή για Χούμελς η Σίτι»

«Ενδιαφέρουσα επιλογή για Χούμελς η Σίτι»

«Μύλος» έχουν γίνει τα πράγματα γύρω από το μέλλον του Ματς Χούμελς.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ λήγει το 2017 και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν την απόφαση του αρχηγού τους σχετικά με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας τους.

Εδώ και δύο μέρες, ο πατέρας του Γερμανού στόπερ, Χέρμαν, μιλάει σε ποικίλα Μέσα αναφορικά με το τι θα κάνει ο γιος του. Χθες υπήρξε παρεξήγηση με το θέμα της Μπάγερν, σήμερα, φρόντισε να χαρακτηρίσει «ενδιαφέρουσα» την προοπτική ο Χούμελς να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι…

«Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Δεν ήταν τόσο καλοί φέτος, αλλά θα είναι πρωταθλητές την επόμενη σεζόν. Παίρνουν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο»

Σχετικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε χθες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Βεστφαλούς για τον γιο του, εκείνος τόνισε:

«Όχι, όχι, δεν θα το έκανα ποτέ αν υπήρχαν διαπραγματεύσεις. Με ρώτησαν αν ο Ματς θα ήθελε να παίξει σε μία άλλη κορυφαία ομάδα. Μετά με ρώτησαν αν η Μπάγερν είναι μία από αυτές. Μετά είπα ότι θα ήταν γελοίο να πω ότι η Μπάγερν δεν ανήκει σε αυτές. Θα μπορούσα να είχα αναφέρει της Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Παρί, Μάντσεστερ Σίτι ή οποιαδήποτε άλλη» .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ