aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕλέγχεται ως χρηματοδότης εγκληματικής οργάνωσης ο Ντιέγκο Κόστα!

Ελέγχεται ως χρηματοδότης εγκληματικής οργάνωσης ο Ντιέγκο Κόστα!

Στο… μικροσκόπιο του νόμου φέρεται να βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα, έχοντας ενεργή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, ενώ μάλιστα υποτίθεται ότι βρίσκεται στην κεφαλή της χρηματοδότησης μίας εγκληματικής οργάνωσης!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωση η ομοσπονδιακή αστυνομία της πολιτείας Σερζίπε, όπου και κατάγεται ο 34χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, χωρίς να δώσει τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή στην δημοσιότητα.

Ωστόσο, οι βραζιλιάνικες ιστοσελίδες «Globo Esporte» και «Lance», διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι ο εν λόγω παίκτης, είναι πράγματι ο Κόστα!

Σημειώνοντας παράλληλα πως ο πολιτογραφημένος Ισπανός στράικερ ερευνάται για ύποπτες εγκληματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που συνδέονται με έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών…

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του «Brasileirao Galo» δήλωσαν άγνοια για τα υποτιθέμενα γεγονότα, που φέρεται να συνέβησαν πριν από την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ατλέτικο Μινέϊρο, χωρίς να αναφέρουν το όνομά του.
«Ωστόσο, η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στη διαδικασία να μάθει τι συνέβη, προκειμένου να παράσχει κάθε απαραίτητη υποστήριξη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ