aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈκτακτη σύσκεψη στην Παρί: Ορατό σενάριο το διαζύγιο με Γκαλτιέ, παίζει η επιστροφή Τούχελ

Έκτακτη σύσκεψη στην Παρί: Ορατό σενάριο το διαζύγιο με Γκαλτιέ, παίζει η επιστροφή Τούχελ

Δραστικές εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» του Champions League αναμένεται να φέρει τριγμούς, αφού οι Παριζιάνοι θεωρούσαν πως τη φετινή σεζόν μπορούν να πάνε μακριά στη διοργάνωση, ακόμη και ως την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι δυσαρεστημένος με τη συνολική εικόνα και πορεία της ομάδας στη σεζόν, ενώ θα έχει συνάντηση μέσα στις επόμενες ώρες με τα μέλη της διοίκησης. Εκεί αναμένεται να βάλει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της απόλυσης του Κριστόφ Γκαλτιέ, με τον οποίο είναι απογοητευμένος και θέλει να τελειώσει άμεσα τη συνεργασία του συλλόγου μαζί του.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα σενάριο που κυκλοφορεί σχετικά με την αντικατάσταση του Γάλλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία, ακούει στο όνομα ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μήνες στην αγορά.

Ο Γερμανός τεχνικός βρισκόταν για σχεδόν δύο χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι, γράφοντας 99 ματς, ενώ προηγουμένως είχε περάσει για 2,5 έτη από την Παρί Σεν Ζερμέν. Με τον γαλλικό σύλλογο είχε 127 αναμετρήσεις, μετρώντας 96 νίκες, 11 ισοπαλίες και 20 ήττες. Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Γαλλίας, 1 Κύπελλο, 1 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ Γαλλίας, ενώ είχε οδηγήσει τους Παριζιάνους στον τελικό του Champions League τον οποίο έχασαν από την Μπάγερν Μονάχου (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ