aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈκλεισε στόπερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Νάπολι

Έκλεισε στόπερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Νάπολι

Ο Μανωλάς αποχώρησε για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί, από την άλλη πλευρά, έχει μπροστά του το Κόπα Αφρικα. Η απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού, επομένως, ήταν απαραίτητη για τους Παρτενοπέι, οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα. Αυτό αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, τα οποία παρουσιάζουν ως δεδομένο το deal: Η Νάπολι παίρνει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αξελ Τουανζέμπε. Είναι 24 ετών, Αγγλος και το πρώτο μισό της σεζόν το πέρασε στην Αστον Βίλα ως δανεικός.

Με την ίδια φόρμουλα, με δανεισμό δηλαδή, θα αγωνιστεί και στους Παρτενοπέι ως το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία των δύο ομάδων έκλεισε στις 800.000 ευρώ, με τους Ναπολιτάνους να έχουν και οψιόν αγοράς του. Για πόσα; Για 20 εκατ. ευρώ. Αν, επομένως, ο Τουανζέμπε πείσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, η Νάπολι θα τον αγοράσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν, αντιθέτως, δεν πείσει, θα επιστρέψει στην Αγγλία τον προσεχή Ιούνιο.

Η συμφωνία, όπως προαναφέραμε, έκλεισε και ο παίκτης αναμένεται στην Ιταλία μέσα στο επόμενο 48ωρο. Ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές, ανακοίνωση και μετά… με τα μούτρα στη δουλειά, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι διοικούντες φρόντισαν ώστε να κλείσουν άμεσα τον αμυντικό που χρειαζόταν η ομάδα. Με την ελπίδα να αποδειχθεί και στο γήπεδο ότι ήταν όντως αυτός που χρειαζόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ