aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΕίπε «όχι» στην προσφορά της Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Είπε «όχι» στην προσφορά της Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει στον Ουσμάν Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Γάλλος διεθνής εξτρέμ έχει απαντήσει αρνητικά, θέλοντας να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» ως ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Μπαρτσελόνα ήταν αποφασισμένη το περασμένο καλοκαίρι να πουλήσει τον Ντεμπελέ. Όμως, ο ερχομός και η εισήγηση του Τσάβι Ερνάντες για παραμονή του 24χρονου άσου, άλλαξε το κλίμα.

Αυτό βέβαια δεν… συγκίνησε Ντεμπελέ, ο οποίος απέρριψε ξανά την πρόταση της ομάδας της Βαρκελώνης, που τον απέκτησε έναντι 125 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει τις αγωνιστικές του δυνατότητες λόγω συχνών τραυματισμών.!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ