aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ενκουνκού για το επόμενο καλοκαίρι

Έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ενκουνκού για το επόμενο καλοκαίρι

Η Τσέλι έχει βάλει την υπογραφή της σε προσύμφωνο με την Λειψία και έχει δεσμευτεί για την καταβολή 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κρίστοφερ Ενκουνκού σύμφωνα με το «Athletic».
Την Παρασκευή (30/09) έγινε γνωστό πως ο Ενκουνκού πέρασε ιατρικά τον φετινό Σεπτέμβριο, αφού οι μπλέ του Λονδίνου ήθελαν να δουν την κατάστασή του σε πέριπτωση ενδεχόμενης μεταγραφής του στην ομάδα τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελικά αυτή ήταν η μισή αλήθεια, αφού όπως αποκαλύπτει σήμερα (03/10) το «Athletic» και ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν, ο Ενκουνκού έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Τσέλσι και η αγγλική ομάδα έχει δεσμευτεί να πληρώσει 60 εκατ. ευρώ, δηλαδή τα χρήματα της ρήτρας του, στην Λειψία για να τον αποκτήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2023-2024.

Η Τσέλσι ουσιαστικά κινήθηκε από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι με σκοπό να αποφύγει τον ανταγωνισμό, αλλά και το να χρειαστεί ακόμη περισσότερα χρήματα για να τον κάνει δικό της. Ήδη λέγεται πως ξεπέρασε κι άλλες μεγάλες αγγλικές ομάδες στην κούρσα για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ