aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕμπαπέ: «Αν θα πάω στη Ρεάλ; Προς το παρόν θέλω να την αποκλείσω στο Champions...

Εμπαπέ: «Αν θα πάω στη Ρεάλ; Προς το παρόν θέλω να την αποκλείσω στο Champions League»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο CNN και στην εκπομπή «Connect the World» παραχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, στο πλαίσιο της οποίας ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για το μέλλον του από τη στιγμή που το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 23χρονος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο από την Παρί Σεν Ζερμέν κι όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε:

«Το καλοκαίρι ήμουν ειλικρινής. Μίλησα για τα συναισθήματά μου. Είπα όσα έχω στην καρδιά μου. Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Είναι και δική μου πόλη επίσης. Είμαι Γάλλος, Θέλω να κερδίσω τα πάντα αυτή τη σεζόν.

Στο μυαλό μου σε ό,τι αφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να τη νικήσω τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο», είπε εννοώντας τα δύο ματς για τους «16» του Champions League.

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν παίζει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα να λέω στα παιδιά μου ότι έπαιξα με τον Μέσι. Πρέπει να απολαμβάνουμε το γεγονός ότι τον βλέπουμε στο Παρίσι. Είναι μια τρομερή στιγμή για την ιστορία του ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ