aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Δολοφονικό» τάκλιν και κάταγμα περόνης για Φοφανά σε φιλικό αγώνα (vid)

«Δολοφονικό» τάκλιν και κάταγμα περόνης για Φοφανά σε φιλικό αγώνα (vid)

Δραματικές στιγμές καταγράφηκαν την Τετάρτη (4/3) στο στάδιο King Power κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ της Λέστερ με τη Βιγιαρεάλ (3-2). Στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 3-0, ο Φερ Νίνιο έκανε ένα πολύ άσχημο, σκληρό τάκλιν στον Ουέσλι Φοφανά. Ο επιθετικός πήγε για τη μπάλα, χωρίς πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του, αλλά με όλο το βάρος του σώματός του έπεσε στον αστράγαλο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Στις εικόνες φάνηκε ότι μετά την επαφή ο αστράγαλος υπέστη μεγάλη ζημιά. Ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε με φορείο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός «πάγωσε» τους παίκτες της Λέστερ, επιτρέποντας στη Βιγιαρεάλ να πετύχει δύο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο ίδιος ο Γάλλος μέσος με μήνυμά του στα social media ενημέρωσε πως υπέστη κάταγμα περόνης και θα μπει στο χειρουργείο. Οι «αλεπούδες» δεν ενημέρωσαν για το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ