aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔίνει 25 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Λίντελοφ η Ίντερ

Δίνει 25 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Λίντελοφ η Ίντερ

Τον Βίκτορ Λίντελοφ φαίνεται ότι έχουν προκρίνει οι άνθρωποι της Ίντερ ως τον διάδοχο του Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος έχει αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει από το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ιταλικά ΜΜΕ, οι «νερατζούρι» είναι ήδη σε επαφές με τον Βίκτορ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Ίντερ προσφέρει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» για τον Σουηδό στόπερ!

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ζητάει 30 εκατομμύρια, ενώ θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Λίντελοφ δεν είναι στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ και θέλει να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Από εκει και πέρα, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Λίντελοφ, τότε η Ίντερ θα στραφεί στην Μπαρτσελόνα για τον Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Λέτσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ