aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιέλυσε τη Βέρντερ με επτάρα η υπερηχητική Κολωνία

Διέλυσε τη Βέρντερ με επτάρα η υπερηχητική Κολωνία

Μπορεί μέχρι στιγμής στη Bundesliga να παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα, όμως η Βέρντερ Βρέμης έπεσε στα… χέρια της Κολωνίας και διασύρθηκε! Οι «τράγοι» πέτυχαν απίθανη εντός έδρας νίκη (7-1), πετυχαίνοντας μάλιστα πέντε γκολ μέχρι το 36′!

Μετά από αυτό το τρομερό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην 9η θέση με 21 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την εξάδα.

Ο Μάινα άνοιξε το σκορ στο 9′, ο Τίγκες διπλασίασε τα γκολ στο 15′, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 21′. Ο Σκιρί πήρε τη σκυτάλη στο 30′, ο Χουσεϊνμπάσιτς ολοκλήρωσε τα πράγματα στο 36′, ενώ στο 38′ ο Φίλκρουγκ πέτυχε το γκολ της τιμής. Ο Σκιρί ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ στο 54′, ενώ το αυτογκόλ του Φριντλ στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ