aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔεν «παίζει» του Μαρτίνς για Νιούκαστλ-Έμερι ή Χάου οι υποψήφιοι

Δεν «παίζει» του Μαρτίνς για Νιούκαστλ-Έμερι ή Χάου οι υποψήφιοι

Μπορεί να είχε πέσει αρχικά στο τραπέζι, ως μια από τις πιθανές λύσεις, ωστόσο η περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν απασχολεί πλέον τη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την πολύ έγκυρη βρετανική ιστοσελίδα Athletic, η λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας έχει περιοριστεί σε δύο ονόματα: τον Ουνάι Έμερι και τον Έντι Χάου.

Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή της νέας διοίκησης. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν οι Άραβες θα καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του (που θα πρέπει να είναι στα επίπεδα της εποχής του στην Άρσεναλ), αλλά και να πληρώσουν την αποζημίωση ύψους 6 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ.

Η πιο προσιτή λύση είναι αυτή του 43χρονου Άγγλου, που έκανε σπουδαίο έργο στην Μπόρνμουθ, αλλά αποχώρησε τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε δεν έχει εργαστεί σε κάποια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ